• Gratis verzending vanaf € 49,95
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

BABY-PROOF®

9 maanden - 1,5 jaar

Producten 1-23 van 60

 1.  
  Twijfel je over de maat?

  Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste maat te bepalen. Je hebt dan net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels!

  Shop meetsysteem
 2. Truck

  Gratis verzending
  Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €49,95

  Schoen

  Super snel in huis
  Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  Boemerang

  14 dagen retourneren
  Niet tevreden of niet de goede maat? Binnen 14 dagen mag je jouw bestelling retourneren.

Pagina

Shoesme BABY-PROOF® al meer dan 20 jaar een traditie

Ben je op zoek naar het perfecte eerste schoentje voor jouw baby? Dan zit je met onze BABY-PROOF® collectie zeker goed. Deze collectie is al meer dan 20 jaar een traditie, welke al zolang bestaat als het merk Shoesme zelf. Hier zijn we ooit mee gestart, groot mee geworden en ontelbare baby’s hebben op deze collectie leren stappen en lopen. In de loop van de jaren hebben we deze productgroep constant verbeterd. Een BABY-PROOF® schoentjes geeft een kruipend kindje het vertrouwen om binnen no-time zelf stapjes te gaan zetten. Een bijzonder mijlpaal voor kind én ouder. BABY-PROOF® stimuleert deze mooie en belangrijke fase. 

Ambachtelijk & Vakmanschap

Onze BABY-PROOF® collectie is extra bijzonder doordat deze nog volledig, ambachtelijk met de hand wordt gemaakt. Zonder het vakmanschap van deze kleine fabriek, zouden we deze collectie niet kunnen produceren. Het is erg zeldzaam dat deze unieke fabriekjes nog bestaan en wij zijn als Shoesme dan ook erg trots dat onze BABY-PROOF® hier geproduceerd wordt.

Perfecte pasvorm door eigen ontwikkelde leesten

De BABY-PROOF® collectie is gemaakt op een eigen ontwikkelde Shoesme leest, waardoor de vorm van de schoen feilloos aansluit op een babyvoetje. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen. Botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes zacht en buigzaam en is de vorming en groei makkelijk te beïnvloeden. Het is daarom van groot belang je baby een beschermend schoentje aan te trekken. Hier zijn onze BABY-PROOF® schoentjes uitermate geschikt voor. Daarnaast is het loopzooltje van de BABY-PROOF® het enige zooltje in de markt met een keurmerk veilig voor 0-3 jaar.

Handgemaakte babyschoentjes

Een BABY-PROOF® schoentje ondergaat wel 180 handelingen. Van de snijtafel waar het leer wordt gesneden tot aan de verpakkingstafel waar de schoenen grondig worden geborsteld, gereinigd en gecontroleerd. Bij deze collectie wordt er geen gebruik gemaakt van lijm, alles wordt gestikt. Voor het bovenleer van de schoentjes, wordt zorgvuldig gekozen voor de beste looiierijen die voldoen aan alle certificaten en Europese eisen. Het leer waar wij onze collecties mee maken, wordt met de grootste zorg geselecteerd zodat het gegarandeerd BABY-PROOF® waardig is.

Ben jij op zoek naar het perfecte, eerste schoentje voor jouw baby? Van de beste kwaliteit, met een flexibele zool, uitneembaar voetbed en gemaakt van 100% chroomvrij leer? Bekijk dan zeker onze mooie BABY-PROOF® collectie of ontdek onze andere babyschoenen!