98 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren Sorteren

98 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schoentjes om te leren lopen

Leren lopen doen de kleintjes met Extreme Flex® eerste loopschoenen van Shoesme. De eerste stapjes zijn gezet door je kleine jongen of meid. Het wordt tijd voor een volgend schoentje, zodat je kleintje ook in deze fase weer de juiste steun krijgt. Extreme Flex® combineert flexibiliteit en stevigheid en is daarmee dé ideale schoen voor dreumesen en peuters die zelfstandig kunnen lopen, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken. Al lopend de wereld verkennen, dat kan dus perfect met Extreme Flex® eerste loopschoenen van Shoesme. 

Flexibele zool

Eerste loopschoenen met flexibele zool van Shoesme zijn zo flexibel doordat gebruik is gemaakt van een speciale samenstelling van rubbers. Deze zool is het resultaat van een studie die Shoesme heeft uitgevoerd om tot de perfecte loopzool te komen. Het profiel op het zooltje is zo opgebouwd dat de schoen stevig is bij de hiel en buigt waar deze moet buigen; bij de bal van de voet. Door deze extreem flexibele zool worden de voetjes beter afgewikkeld en leren kinderen goed lopen.

De leukste schoentjes voor meisjes en jongens

Eerste loopschoenen van Shoesme zijn niet alleen goed voor de voetjes, ze zien er ook super leuk uit! Jongens kunnen kiezen uit verschillende stoere jongensschoenen met veters of met velcrosluiting. Meiden kunnen kiezen uit verschillende modellen, met leuke bloemenprintjes of shiny metallic sterren. Ook zijn er verschillende modellen met speciale bumpneus verkrijgbaar. Van super kleurrijk tot stoer en van basic tot voorzien van speelse details, eerste loopschoenen van Shoesme zijn er in allerlei modellen. Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 24.

Eerste loopschoenen shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire babyschoenen terug. Een gedeelte daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of  wil je advies over het beste concept voor jouw zoon of dochter? Via de verkooppuntenzoeker bij de schoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!