114 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren Sorteren

114 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eerste schoentjes voor je kleine uk

Eerste schoentjes voor je kleintje zijn super belangrijk. Babyvoetjes zijn nog zacht en buigzaam omdat ze voornamelijk uit kraakbeen bestaan. De voetjes ontwikkelen zich sterk tijdens het eerste jaar en rond de eerste verjaardag beginnen de voetjes goed te functioneren. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is om de voetjes te beschermen zodra je kleintje gaat staan en stappen. Uiteraard wil je daarbij niet dat de voetjes niet vrij kunnen groeien of ontwikkelen door een te strakke of stugge schoen. Je kleintje moet immers nog een heel leven vooruit op die kleine lieve voetjes!

Eerste schoentjes van Shoesme hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als dames- of herenschoenen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Shoesme's eerste stappers beschermen de voetjes van je baby tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven baby's helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo op weg!

Flexibele eerste stapschoentjes

Shoesme heeft verschillende modellen eerste schoentjes ontwikkeld voor baby's en dreumesen. Allemaal speciaal voor kindjes die gaan staan, voorzichtig de eerste stapjes zetten en leren lopen. Deze eerste loopschoentjes hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen van rubber die met de voetjes meebuigen. Ook zijn de hielen verstevigd voor een goede loophouding en door de toevoeging van het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten zitten ze ook nog eens heerlijk. De eerste schoentjes-collectie van Shoesme is enorm! Je kunt onder andere kiezen uit sportieve babysneakers, halfhoge veterschoenen, handige velcroschoenen en sandalen. Het ene model is uitgevoerd in verschillende opvallende kleuren en materialen, het andere model is meer basic. Zo heeft Shoesme voor alle baby's de perfecte eerste stappers. De eerste schoentjes-collectie van Shoesme is verkrijgbaar in maat 18 t/m 26. 

Online eerste loopschoentjes kopen of bij een verkooppunt in de buurt

In de Shoesme webshop vind je de meest populaire babyschoenen voor de eerste stapjes. Heb je jouw favoriete eerste schoentjes gevonden? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. Wil je de eerste stappers liever even passen in de winkel of advies inwinnen over het juiste concept voor jouw baby? Bij ieder schoentje is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je ook eerst het Shoesme meetsysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.