• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

BARST!

14 producten

  1.  
    Twijfel je over de maat?

    Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste maat te bepalen. Je hebt dan net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels!

    Shop meetsysteem

Over Barst! Sneakers

Be classy, sassy and a bit bad assy met BARST! Sneakers. Het nieuwe sneakermerk is ontworpen door het gepassioneerde design team van Shoesme die al meer dan 20 jaar barstensvol creatieve ideeën zitten. 

BARST! streetwear sneakers to break the rules: chille stappers met unieke designs, trendy kleurencombinaties, goede kwaliteit, perfecte pasvormen én een originele mix van premium materialen. Zo zijn alle BARST! sneakers gemaakt van 100% leer en hebben ze een 100% chroomvrij leren voering. Ook aan unieke details zijn gedacht: van een exclusief afgewerkte rubberen zool tot aan een gave holographic shoe box. Met deze eye catching streetwear sneakers aan de voeten maakt jouw kid binnen no-time een fashion statement op het schoolplein, speeltuin of in een té gekke TikTok. BARST! sneakers zijn een absolute musthave voor gedurfde fashionista’s en coole dudes met schoenmaat 27 t/m maat 38 die nét even wat anders willen. Stand out from the crowd met BARST! streetwear sneakers. 

BARST! meisjessneakers

BARST! meisjessneakers zijn voor gedurfde fashionista’s only! Met deze on trend sneakers maakt jouw little fashionista een statement op het schoolplein. What you see is what you get: Fashion streetwear in combinatie met comfort. BARST! meisjessneakers hebben een 100% perfecte pasvorm door onze eigen ontwikkelde leesten en rubberen zolen. It’s all-in the details: de 100% rubberen zolen zijn exclusief afgewerkt met een BARST! transparante rubberen zool. En de holographic shoe box is op zichzelf al een coole gadget. BARST! meisjessneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 27 t/m 38.

BARST! jongenssneakers

Barst! jongenssneakers zijn voor cool dudes only! Met deze chille stappers is jouw boy to cool for school. Coolness in combinatie met comfort: Alle BARST! sneakers zijn gemaakt van 100% leer en hebben een 100% chroomvrij leren voering. BARST! jongenssneakers zitten super chill door onze eigen ontwikkelde leesten en rubberen zolen die speciaal afgestemd zijn op een kindervoet. BARST! jongenssneakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 27 t/m 38.