Shoesme Rainboot

Shoesme regenlaarzen zijn niet alleen super geschikt voor een sprong in een plas of tocht door de regen, maar ze zien er ook fantastisch leuk uit! De collectie kinder regenlaarzen van Shoesme bestaat uit te gekke laarzen in vrolijke kleuren, verkrijgbaar in maat 20 t/m 30. De laarzen zijn comfortabel, leuk om te zien en geschikt voor alle weersomstandigheden door de gratis meegeleverde fleecesokken.

Bekijk de collectie regenlaarzen

De rubberlaarzen zijn degelijk, tijdloos en worden geleverd in tien frisse kleuren en prints voor jongens en meisjes. De rubberlaarzen zijn, zoals je van Shoesme gewend bent, van hoge kwaliteit. Alle laarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber, het beste materiaal om alle weersomstandigheden mee te trotseren. Het is namelijk soepel, stinkt niet zoals PVC laarzen en is heel makkelijk schoon te houden. De stevige textielvoering is met de kleur van het rubber meegekleurd. Dit geeft een high-end look and feel. De laarzen zijn slijtvast, stevig en voorzien van zolen met een grof profiel voor goede grip.

Rubberlaarzen voor alle weersomstandigheden

Rubberlaarzen van Shoesme zijn geschikt voor ieder seizoen en alle weersomstandigheden. Bij de laarzen ontvang je gratis een paar fleecesokken t.w.v. €7,50. Hiermee zijn de laarzen zelfs in de meest winterse omstandigheden lekker warm en comfortabel en kun je ze lekker lang doordragen. In de zomer draag je de laarzen zonder fleecesokken en doorsta je moeiteloos een tropsiche regenbui.

De laarzen zijn voorzien van een ‘Shoesme Rainboot’ stamp op de schacht en een Shoesme logo in de zool en op de hak. Ook aan veiligheid is gedacht, want door de reflector op de hiel vallen de kleintjes in donkere weersomstandigheden toch goed op.