Shoesme Urban

Shoesme Urban is het vervolgconcept van Extreme Flex® en RunFlex en is speciaal ontwikkeld voor kinderen die het lopen helemaal onder de knie hebben. Schoenen uit de Urban collectie zijn stevig, bieden ondersteuning en zijn tegelijkertijd soepel, dankzij de speciale maakwijze en de in eigen beheer ontwikkelde zolen. Met Urban schoenen worden de voeten goed beschermd en kunnen ze zich tijdens het lopen en rennen ook nog goed ontwikkelen. 

Gemaakt op een Shoesme Urban leest

Urban schoenen worden gemaakt op een speciale Urban leest. Dit zorgt voor de goede pasvorm. Alle Urban schoenen zijn te herkennen aan de unieke Urbanzool die Shoesme zelf heeft ontwikkeld. De woorden Shoesme en Urban onder de zool zorgen voor een speels en stoer relief. 

Collectie afgestemd op de doelgroep

Urban is een concept dat ieder seizoen terugkomt in de collectie, met zowel modellen voor jongens als voor meisjes. De Urban collectie bestaat uit hoge en lage veterschoenen, klittenbandschoenen, bandschoenen en laarzen. De schoenen zijn qua materiaal- en kleurgebruik en details afgestemd op de doelgroep. Zo hebben Urban veterschoenen en sneakers vaak ritsen, zodat de veters maar één keer gestrikt hoeven te worden en kinderen de schoenen zelf aan- en uit kunnen trekken. 

Urban schoenen zijn volledig met de hand gemaakt van premium kwaliteit leer. De binnenzolen in de schoenen zijn uitneembaar, wat handig is om te controleren of de maat nog goed is.

Shoesme Urban is een uniek concept van Shoesme, verkrijgbaar in maat 20 t/m 28.