234 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren Sorteren

234 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schoenen voor jongens van baby- tot kinderfase

De allersnelste, hipste en stoere jongensschoenen vind je bij Shoesme. Jongensschoenen van Shoesme zien er niet alleen super cool uit, maar zijn ook gezond voor de voetjes. Van soepele eerste stappers voor je baby tot toffe sneakers voor stoere jongens. Houdt jouw zoontje van 'zelf doen', dan vind je in de jongenscollectie van Shoesme een ruime keuze in lage schoenen en hoge schoenen. Alle Shoesme schoenen voor jongens zijn gemaakt van leer, zijn leergevoerd vanbinnen en zijn voorzien van een uitneembaar voetbed. Door het uitneembaar voetbed zijn de schoenen eenvoudig te luchten nadat ze intensief gebruikt zijn.

Jongensschoenen voor elk seizoen

Shoesme onderscheidt elk seizoen verschillende groepen in de jongenscollectie. Voor iedere fase, voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte jongensschoenen. Voor de allerkleinste jongetjes heb je keuze uit stoere en sportieve BABY-PROOF® Smart schoenen. Deze préstappertjes zijn perfect om gezond én stijlvol de eerste stapjes te zetten. Met de eerste loopschoenen uit de Extreme Flex® collectie geef je je peuter een duwtje in de juiste richting als hij al zelfstanding kan lopen. Ook voor schoolkinderen en tieners is de collectie super groot. De jongens kinderschoenencollectie van Shoesme loopt van eerste stappers in maat 18 voor baby's tot en met kinderschoenen in maat 35 voor de schoolkinderen.

Hippe jongensschoenen shop je bij Shoesme.be of bij een verkooppunt in de buurt

Je vindt de hele Shoesme jongens collectie in de Shoesme webshop. Wanneer je op werkdagen vóór 16 uur besteld, worden ze nog dezelfde dag gratis verzonden. Heb je jouw favoriete model gevonden maar wil je liever eerst passen of advies vragen in de winkel? Bij iedere jongensschoen is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Voordat je online bestelt kun je ook eerst het Shoesme meestysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.