Klantenservice

Contact

Voor vragen en opmerkingen kun je onze klantenservice o.a. telefonisch bereiken via +32(0)13 - 303 3104 en per e-mail via klantenservice@shoesme.be.

Alle contactmogelijkheden

Veelgestelde vragen

Via onderstaande link vind je onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenserivce.

Bekijk de veelgestelde vragen

Bestellen en verzending

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur besteld worden dezelfde dag nog door ons verzonden. Verzending is gratis voor Nederland en België, retourneren kost € 3,95.

Meer informatie over bestellen en verzending

Betaalmogelijkheden

Bij Shoesme kun je eenvoudig en veilig online betalen met de meest gangbare betaalmethoden, waaronder iDEAL, Mastercard, VISA, Mister Cash/Bancontact, PayPal en achteraf betalen met AfterPay.

Meer informatie over betaalmogelijkheden

Retourneren & ruilen

Wij verwerken iedere bestelling met zorg en liefde. Ben je onverhoopt toch niet tevreden over je product of is de maat niet goed? Of heb je een kapot, beschadigd of onjuist product ontvangen? Dan is het bij Shoesme uiteraard altijd mogelijk om te retourneren. Let op; wij hanteren € 3,95 retourkosten bij een retourzending. 

Meer informatie over retourneren en ruilen

Garantie

Bij Shoesme staan we voor 100% achter de producten die we leveren. Een product aangekocht via de Shoesme webshop valt onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product in alle redelijkheid aan de verwachtingen van de consument moet voldoen. Het product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn bij normaal gebruik.

Meer informatie over garantie

Privacybeleid

Shoesme respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. We zijn dan ook open in welke gegevens je wel en niet met ons deelt bij het bezoeken van onze site.

Bekijk ons privacybeleid

Algemene voorwaarden

Via de onderstaande knop kom je uit bij onze algemene voorwaarden. Wij werken volgens een open en eerlijk beleid en behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Bekijk onze algemene voorwaarden