Winkelen per

15 artikel(en)

Filteren Sorteren

15 artikel(en)

Vrolijke regenlaarzen meisjes vanaf maat 20

Shoesme regenlaarzen voor kinderen zijn niet alleen super geschikt voor een sprong in een plas of tocht door de regen, maar ze zien er ook fantastisch leuk uit! De collectie kinder regenlaarsjes van Shoesme bestaat uit te gekke laarzen in vrolijke kleuren. De regenlaarzen zijn comfortabel, leuk om te zien en geschikt voor alle weersomstandigheden door de gratis fleecesokken die worden meegeleverd in de doos.

Regenlaarsjes voor alle weersomstandigheden

De rubberlaarzen zijn degelijk, tijdloos en worden geleverd in zeven verschillende kernkleuren voor jongens en meisjes. De rubberlaarzen zijn, zoals je van Shoesme gewend bent, van hoge kwaliteit. Alle laarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber, het beste materiaal om alle weersomstandigheden mee te trotseren. Het is namelijk soepel, stinkt niet zoals PVC laarzen en het is heel makkelijk schoon te houden. De stevige textielvoering is met de kleur van het rubber meegekleurd. Dit geeft een high-end look and feel. De regenlaarzen zijn slijtvast, stevig en voorzien van zolen met een grof profiel voor goede grip.

Kinder regenlaarzen van Shoesme zijn geschikt voor ieder seizoen en alle weersomstandigheden. Bij de laarzen ontvang je gratis een paar fleecesokken. Hiermee zijn de laarzen zelfs in de meest winterse omstandigheden lekker warm en comfortabel. In de zomer draag je de laarzen zonder fleecesokken en doorsta je moeiteloos een tropische regenbui.

De laarzen zijn voorzien van een ‘Shoesme Rainboot’ stamp op de schacht en een Shoesme logo in de zool. Ook aan veiligheid is gedacht, want door de reflector op de hiel vallen de kleintjes in donkere weersomstandigheden toch goed op.

Regenlaarzen voor meisjes koop je online op Shoesme.be

Op de Shoesme website vind je alle meisjesschoenen terug. Deze kun je direct bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste maat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meestysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Houd daarbij rekening met de fleecesokken. Als je kind de laarzen met fleecesokken gaat dragen kun je het beste een maatje groter bestellen.

Liever eerst even passen bij een van onze verkooppunten? Via de verkooppuntenzoeker bij de regenlaarzen van jouw keuze, vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!