• Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Meisjes sneakers

Maat 18 t/m 39

Producten 1-23 van 117

  1.  
    Twijfel je over de maat?

    Gebruik het Shoesme meetsysteem om de juiste maat te bepalen. Je hebt dan net zo'n specialistisch maatadvies als in onze winkels!

    Shop meetsysteem
  2. Truck

    Gratis verzending
    Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €49,95

    Schoen

    Super snel in huis
    Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

    Boemerang

    14 dagen retourneren
    Niet tevreden of niet de goede maat? Binnen 14 dagen mag je jouw bestelling retourneren.

Sneakers meisjes, van stoer tot girly

Meisjes sneakers ontwerpen kan Shoesme als de beste. Voor stoere en sportieve meisjes heeft Shoesme een ruime sneakercollectie met lage en hoge modellen in verschillende kleuren. Wat dacht je van de RunFlex sneaker met een super sportief en girly uiterlijk en flexibele witte zolen? Bij alle sneakers is veel aandacht besteed aan de details, zo heeft iedere schoen wel iets bijzonders. Van girly bedels tot kleurrijke prints en neon accenten. Shoesme meiden sneakers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, in maat 18 voor baby's tot en met maat 35 voor schoolkids. Naast sneakers heeft Shoesme ook een leuke collectie lage schoenen verkrijgbaar vanaf maat 19 voor baby's t/m maat 41 voor stoere meiden. 

Hippe meiden sneakers voor alle leeftijden

Meisjes sneakers van Shoesme zijn super trendy en gezond voor alle voetjes in de groei. De collectie bestaat uit verschillende modellen, afgestemd op verschillende doelgroepen. Shoesme maakt onderscheid tussen meisjes die hun eerste stapjes zetten, meisjes die al zelf los stappen, maar nog goed moeten leren lopen én sneakers voor schoolkinderen. Al deze hippe meisjesschoenen van Shoesme zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook van goede kwaliteit en gezond voor kindervoeten. Ze bieden in iedere fase de juiste ondersteuning doordat ze gemaakt zijn van premium kwaliteit leer met flexibele rubberzolen, de sneakers zijn leergevoerd en voorzien van een uitneembaar voetbed.

Meisjes sneakers shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest trendy meisjes sneakers terug. Heb je jouw favoriete sneakers uitgezocht? Shop ze meteen online! Liever eerst passen of advies inwinnen in de winkel? Bij iedere meisjes sneaker is het mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je vóórdat je bestelt eerst het Shoesme maatadvies raadplegen om de juiste maat te bepalen.