Werken bij Shoesme

Werken bij Shoesme betekent meedraaien in een jong en groeiend bedrijf, waar je enorm veel kunt leren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Tilburg, op loopafstand van het station. Het team bestaat uit gedreven en enthousiaste collega's die iedere dag het beste uit zichzelf halen met maar een doel; zorgen dat Shoesme de allerbeste en grootse speler is en blijft op gebied van kinderschoenen. We gaan iedere dag naar huis, wetende dat we er alles aan gedaan hebben om het stappen, lopen en rennen voor kinderen weer een beetje leuker te maken!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures hieronder!


Vacature Verkoopmedewerker maandagmiddag - Shoesme Brandstore Breda

We zijn voor de Shoesme Brandstore Breda op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor op de maandagmiddag.

Je werkzaamheden zijn:

-       Advisering schoenmaat en juiste concept
-       Winkelinrichting verzorgen en onderhouden
-       Verzendklaar maken van webshop bestellingen via Shoesme.nl

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een vlotte, representatieve medewerker die met passie onze schoenen kan adviseren en verkopen. Vind je het leuk om met baby’s en kinderen te werken? Heb je ervaring als verkoopmedewerker en ben je per direct beschikbaar op de maandagmiddag, van 13 tot 17.30 uur? Dan maken we graag kennis met jou!

Interesse?

Mail voor 16 augustus CV, foto en een korte toelichting/motivatie naar michelle@shoesme.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen naar dit e-mailadres.