Het beste voor baby- en kindervoeten

Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. Dit uit zich in de keuze voor productie in Europa, het gebruik van hoogwaardige leersoorten en eigen leesten en de ontwikkeling van unieke Shoesme zolen. Op deze pagina vertellen we je meer over de kernwaarden van Shoesme:

Shoesme Original

 
Shoesme wil het beste voor kindervoeten. Dit zie je terug in ons logo dat op alle schoenen aanwezig is. De stevige vorm van de ellips staat voor de bescherming die Shoesme schoenen bieden aan kinderen. Kinderen worden gesymboliseerd door het poppetje in het midden, dat tegelijkertijd als schoentje kan worden gezien.
DE JUISTE KINDERSCHOEN UITKIEZEN

Nederlands ontwerp

 
Shoesme is een echt Nederlands merk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, waar ook de eerste Shoesme Brandstore en het Shoesme Warehouse gevestigd zijn. Alle ontwikkelingen zoals het tekenen van de schoenen en het bedenken van de concepten vinden plaats in eigen beheer.
SHOESME CONCEPTEN

Vrij van kinderarbeid

 
Shoesme garandeert dat alle producten eerlijk en niet door kinderarbeid vervaardigd zijn. Shoesme is sponsor van War Child. Want niet alleen onze kinderen, maar álle kinderen hebben het recht om veilig, gezond en zorgeloos op te groeien.
DE EERSTE STAPJES VAN SHOESME