• Gratis verzending vanaf € 29,95
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Alles wat je wil weten over

Kortingen & acties

 • Hoe gebruik ik een kortingscode?

  Een kortingscode kun je bij de betaalpagina toepassen. De kortingscode voer je bij “Pas kortingscode toe” in. Per bestelling kun je één kortingscode gebruiken. 

 • Is het mogelijk om een sale item te retourneren?

  Indien online (sale)aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, is er de mogelijkheid om deze te retourneren. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

  *Let op! Bij sommige kortingsacties worden wel retourkosten berekend. Dit wordt bij de artikelen vermeld. Op het moment staan er een aantal geselecteerde sale items waarbij retourkosten worden berekend à € 3,95. Dit betekent dat we bij een retournering van deze artikelen het aankoopbedrag terugstorten (ook de eventuele verzendkosten), minus de retourkosten à € 3,95. 

 • Welke kortingsacties zijn er momenteel?

  Shoesme heeft regelmatig leuke kortingen en aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke kortingen op specifieke modellen, acties met gratis extra's, leuke combi-aanbiedingen en sample sales. 

  Heb je onlangs gebruik gemaakt van onze zonnebrillen actie? Deze actie was alleen geldig tijdens het Hemelvaartsweekend en liep van woensdagavond 17 mei tot en met zondag 21 mei 2023. De actie was zowel geldig in onze Brandstores (m.u.v. Shoesme Utrecht) als online.

  Let op! Heb je gebruikt gemaakt van deze actie, maar stuur je een paar sandalen retour? Retourneer dan het paar sandalen inclusief de zonnebril. Wanneer de zonnebril toch wordt behouden, houden wij 8,95 van het terug te storten bedrag in.

  Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van acties, nieuwe collecties, sample sales of ander leuk nieuws?
  In de Shoesme nieuwsbrief besteden we aandacht aan nieuwe collecties en trends, maar verwennen we onze lezers ook met scherpe aanbiedingen en kortingscodes. Onze acties zijn vaak tijdelijk, dus als je de nieuwsbrief ontvangt weet je zeker dat je niets mist!

  Meld je aan via het nieuwsbrief-inschrijfveld helemaal onderaan onze website.

  Andere

  Veelgestelde vragen

  Gratis verzending
  Gratis verzending
  vanaf €29,95
  Super snel in huis
  Super snel in huis
  Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Binnen 30 dagen
  Laat je inspireren

  #Shoesme