• Gratis verzending vanaf € 49,95
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Alles wat je wil weten over

Maatadvies & pasvormen

 • Welke schoenen zijn geschikt voor brede voeten en een hoge wreef?

  Kindervoeten in de groei zijn vaak rank en slank. Shoesme schoenen zijn hierop afgestemd. Heeft jouw kindje een vollere voet of een wat hogere wreef? Dan adviseren wij een lage schoen met vetersluiting te nemen. Wij adviseren te kiezen voor een derby sluiting. Dit is een sluiting waarbij de schoen helemaal geopend kan worden om de instap gemakkelijk te maken. Liever persoonlijk advies? Bel dan met onze klantenservice of ga langs bij een van onze brandstores, de Shoesme experts adviseren je graag! 

 • Welke schoenen zijn geschikt voor smalle voeten?

  Kindervoeten in de groeifase zijn vaak slank en rank. Daarvoor heeft Shoesme eigen leesten en zolen ontwikkeld. Deze zijn volledig afgestemd op een kindervoet in verschillende groeifases. Al onze Shoesme schoenen hebben een smalle tot medium fit en zijn geschikt voor smalle voeten. Liever persoonlijk advies? Bel dan met onze klantenservice of ga langs bij een van onze brandstores, de Shoesme experts adviseren je graag!

 • Hoe ontdek ik welke maat ik voor mijn zoon/dochter moet bestellen?

  Om de juiste maat te bepalen kun je ons meetsysteem gebruiken. Het meetsysteem meet de maat inclusief 1 maat groeiruimte. Geen meetsysteem in huis en wil je toch nu de juiste maat meten? Raadpleeg dan onze maatadvies pagina. Hier staat uitgelegd hoe je de voeten op kan meten zonder het meetsysteem. Mocht je twijfelen over de maat dan kun je altijd langsgaan bij één van onze brandstores. Hier kunnen ze je adviseren over de juiste maat en zien of je kleintje goed op de schoentjes loopt. Je kan ook altijd contact opnemen met één van onze experts van de klantenservice, ook zij kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste maat. 

Andere

Veelgestelde vragen

Gratis verzending
Gratis verzending
vanaf €49,95
Super snel in huis
Super snel in huis
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Gratis retourneren
Gratis retourneren
Binnen 14 dagen
Laat je inspireren

#Shoesme